Over BroodExpress

Een smaakvolle onderbreking van het drukke leven

In Winkelcentrum Zuidplein biedt BroodExpress de lekkerste vers gebakken broodjes. Daar kunt u niet alleen op locatie van genieten, maar ook te bestellen via deze website voor op het werk of aan huis. Onze broodjes smaken overal even goed. Dat komt door de manier waarop wij onze producten bereiden. Een smaakvolle combinatie van kwaliteit en passie.

Passie

Werken met de beste verse producten en de passie om daar steeds weer iets bijzonders van te maken zorgt voor een topproduct waarvoor onze klanten keer op keer terugkomen.

Dat is waar we bij BroodExpress voor staan. Dat begint in de fase waarin wij met veel aandacht onze ingrediënten selecteren en eindigt op het moment dat één van onze medewerkers u de bestelde broodjes met een vriendelijke glimlach overhandigt. Daartussen bereiden wij uw bestelling met passie. Of het nu gaat om de complete catering van uw evenement, een zakelijke lunch of iets lekkers voor onderweg.

Die passie proeft u in al onze producten.

Kwaliteit

De kwaliteit van ons product en de manier waarop wij met de ingrediënten omgaan is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering.

Onze producten komen altijd vers uit de oven. Ook op het gebied van beleg en bijproducten gebruiken we uitsluitend dagverse producten en ingrediënten van hoge kwaliteit. Producten die we dagelijks met zorg selecteren. Om die kwaliteit te garanderen werken we nauw samen met een aantal vaste leveranciers. Zo zijn we er zeker van dat we altijd voldoen aan de hoge kwaliteitsstandaarden die we zelf opgesteld hebben.

Wij bieden onze klanten een verantwoorde keuze en een gevarieerd menu aan broodjes en boterhammen. Aangevuld met vers fruit, zuivel, verse sappen, krentenbollen of een appelflap.

Snel en eenvoudig de lekkerste verse broodjes bestellen?

Neem contact op

Meer weten over Brood Express? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

  • Velden met een * zijn verplicht
0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty